avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Ce părere avem despre operațiile estetice
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Ce părere avem despre operațiile estetice

Pro si contra operațiilor estetice..
Cel mai recent răspuns: weedmastersr , utilizator 20:20, 17 Mai 2017
Din ce punct de vedere?

Sunt multe unghiuri...
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In majoritatea cazurilor, contra. Cred ca majoritatea femeilor care se supun operatiilor estetice arata oribil dupa. In special cele care isi maresc artificial buzele, incearca sa ascunda ridurile, sau isi modifica in alte feluri fata. Daca e cazul unei desfigurari din cauza unui accident sau a unei boli, atunci o operatie estetica este justificata. Dar daca scopul operatiei este de a ascunde varsta reala, atunci nu este indicata pentru ca de cele mai multe ori rezultatele sunt oribile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea locului de munca teodor popic teodor popic Buna seara , cer si eu un sfat . Lucrez la o intreprindere de 8 ani datorita efortului prea mare [multa ridicatura] in luna ianuarie anul acesta am fost ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere camere in scop turistic manona_1511 manona_1511 Buna ziua, in situatia in care inchiriez camere (nu mai mult de 4) din locuinta proprietate personala in scop turistic, este necesara clasificarea de la ... (vezi toată discuția)
Pot obtine daune ptr. pierderea capacitatii de munca de la firma angajatoare? rhuna_sara@yahoo.com rhuna_sara@yahoo.com daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns:sunt inca angajatul unei mari firme de comercializare a produselor electrocasnice.m-am angajat acum 2 ani la aceasta ... (vezi toată discuția)