avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Asigurare după deces Italia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Asigurare după deces Italia

Buna ziua,

Fratele meu a murit în accident în Italia și trebuie sa ridic suma din asigurare care îmi revine. Avocata care s-a ocupat de caz vrea sa o împuternicesc sa îmi scoată un codice, din ce am inteles e identitatea mea în Italia. Cat mă pot expune dacă ea are acest codice?

Alte discuții în legătură

Codice fiscal - ce putere are annesis annesis Buna ziua, Fratele meu a murit în accident în Italia și trebuie sa ridic suma din asigurare care îmi revine. Avocata care s-a ocupat de caz vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Asigurare deces italia annesis annesis Buna ziua, Fratele meu a murit in Italia intr-un accident de masina. Parintii mei si cu mine am fost contactati de catre o avocata sa o împuternicim sa ... (vezi toată discuția)
Il codice fiscale annesis annesis Buna ziua, Am imputernicire de ridicat a asigurarii fratelui meu decedat pentru parintii mei si trebuie sa deschid un cont. Am inteles ca trebuie sa imi ... (vezi toată discuția)