avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract furnizare energie electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract furnizare energie electrica

Doresc sa-mi fac contract de furnizare servicii pe numele meu.Intrucit imobilul in care locuiesc este cumparat de mine, cu contract advocatial, dar neintabulat functionara de la ghiseu mi-a spus ca nu poate sa-mi faca contract decit cu durata partiala(un an) si plata unei garantii, aproximativ 200 lei. Mentionez ca pina in prezent plateam facturile pe numele fostului proprietar decedat de vreo zece ani si nici acesta nu avea intabularea facuta. Precizez de asemenea ca nu am avut niciodata probleme cu plata facturilor, restante, debransari etc.Este legal cum procedeaza functionarul?
Cel mai recent răspuns: ionelbonda , utilizator 14:37, 17 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata apa Viorica Bog Viorica Bog Locuiesc in centrul vechi din oras. In curtea noastra un apartament este inchiriat unei societati comerciale. Este un bar care are si terasa in strada. ... (vezi toată discuția)
Datorii apartament cojocaru_d35 cojocaru_d35 Am cumparat un apartament si am mers impreuna cu fostul propietar la EON electrica pt a si inchide cotractul si implicit sa fac eu altul pe numele meu.Fostul ... (vezi toată discuția)
Contract electrica Salagean  Vasilica Salagean Vasilica Buna ziua As dori sa aflu si eu parerea Dvs. in legatura cu urmatorul aspect: SM a incheiat un contract cu electrica in anul 2002. SM a decedat in 2005. ... (vezi toată discuția)