avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul de preemptiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul de preemptiune

Buna seara,

As dori sa stiu daca am si daca as putea exercita dreptul de preemptiune in cazul in care vecina (mama mea) atat di dreapta cat si stanga privind de la strada comunala are intentia de a vinde casa si teren cat si teren intravilan (loc de casa) ???
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Drept de preemp?iune asupra unui imobil concesionat Tpopa Tpopa bună seara, aș dori să aflu dacă o persoană juridică sau chiar fizică poate beneficia de drept de preempțiune la cumpărarea unui imobil, care ... (vezi toată discuția)
Care sunt vecinii din pct de vedere legal? vasilemb vasilemb Buna ziua, Am un CVC al unei proprietati intr-o policlinica cu drept de preemptiune la instrainare pentru proprietarii vecini. Ce inseamna din pct de vedere ... (vezi toată discuția)
Intabulare pe baza titlului de proprietate a unui teren care nu exista fizic decât parțial Cristi și Mihaela Cristi și Mihaela Bună seara! Ma confrunt cu următoarea situație : sunt proprietarul unui teren intravilan +construcții pe baza unui titlu de proprietate emis după 1990 ... (vezi toată discuția)