avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua

Am comandat niste CD-uri pt Play Station 4 de pe olx si in anunt scria ca sunt originale dar cand am primit coletul spre uimirea mea erau copiate nici decum originale. I`am scris respectivului si mia zis sa le trimit inapoi ca imi va restitui bani. Am trimis coletul inapoi si dupa cateva zile "surpriza" primesc coletul inapoi find refuzat de el. Cum pot sa imi recuperez bani ? Sau daca pot ?

Alte discuții în legătură

Inselaciune produs comandat online augustin_dorina augustin_dorina am comandat ceva pe olx ,am platit coletul la posta si dupa ce l-am desfacut nu era ceea ce am cerut eu,iar cind am contactat vinzatorul si i-am adus la ... (vezi toată discuția)
Furt Claudeclary Claudeclary Buna ziua! As dori sa stiu cum sa procedez in aceasta situatie: am comandat un telefon de pe olx, iar cand a venit era o macheta de telefon si cutia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua mi s-a deschis un dosar penal pentru inselaciune art244 ... Vlad177777 Vlad177777 Buna ziua mi sa deschis un dosar penal pentru inselaciune art244 a 1 Am trimis un colet cu un play station si destinatarul a spus ca am pus alte chestii ... (vezi toată discuția)