avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament nou luat cu prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament nou luat cu prima casa

Exista un fel de garanție la apartament după semnarea contractului de vânzare cumpărare? Dacă există în programul prima casă ....plus dacă este garanția cu tot acea canalizare? Întreb pentru ca este o pierdere de 1040 metri cubi Si dezvoltatorul nu vrea sa repare teaca s i nici sa plătească factura .... având în vedere faptul că acea teaca e din plastic Si e pocnită în 3 locuri Si am făcut săpăturile Si vulcanizarea temei pe banii mei.....mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ghinita daniel , utilizator 23:11, 18 Mai 2017
Este imobil nou construit ?
La nivelul imobilului exista infiintata asociatie de proprietari?
Nu ...
Încă nu pretindem contractul de la apa vital ... din iasi.... urmează să facem... clădirea are doar 4 apartamente atât Si canalizarea e cu fosa septica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosa septica mare langa casa in cosmopolis gadget_1981 gadget_1981 Ma confrunt cu o situatie delicata si as dori un sfat. Am achitat avansul pentru o casa in cosmopolis, casa fiind ultima care va fi construita in complex. Ea ... (vezi toată discuția)
Amplasare fosa septica Iulian Georgescu Iulian Georgescu Conform art. 34 din Ordinul 536/1997 distanta minima pentru construirea unei fose septice este de 10 m fata de cea mai apropiata cladire. Ce se intampla in ... (vezi toată discuția)
Fosa cu drenul pe terenul in proprietate personala ContSters353462 ContSters353462 Buna ziua! Sunt proprietar intr-un imobil cu 8 apartamente,construit intr-o zona fara posibilitate de racordare la sistemul de canalizare al orasului, ... (vezi toată discuția)