avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fosa cu drenul pe terenul in proprietate personala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fosa cu drenul pe terenul in proprietate personala

Buna ziua!

Sunt proprietar intr-un imobil cu 8 apartamente,construit intr-o zona fara posibilitate de racordare la sistemul de canalizare al orasului, apartamentul meu aflandu-se la parter. In prelungirea imobilului(gen duplex) se afla un alt imobil,in proprietatea dezvoltatorului de la care am cumparat, cu destinatie de locuinta personala.

In momentul contruirii blocului, casa lui era deja construita, fosa lui avand drenul in prelungirea terenului, teren care acum, prin contract de vanzare-cumparare este in proprietatea mea, ca parcela diferita de cea de sub apartament.Practic este o gradina in fata apartamentului,vanduta separat de apartament.

Dupa cum spuneam, drenul lui este pe terenul meu, iar mirosul este insuportabil. #-o
Intrebarea mea este daca acesta are voie, legal, sa-si deverseze apa menajera sub nasul meu?

In momentul semnarii actului de V-C al apartamentului, dezvoltatorul mi-a trantit in nas un document, pe care l-am si semnat de altfel, in care imi iau angajamentul ca nu voi efectua sapaturi in gradina deoarece pot sa afectez nu stiu ce sistem de tevi...etc.Acest act nu a fost constituit intr-un mod abuziv?La momentul respectiv habar nu aveam ce este pe sub pamant,am crezut ca e vb de tevile prin care se scurge apa de pe bloc...etc.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene, rambursabile si nerambirsabile tazmanya2006 tazmanya2006 Buna ziua. Sunt presedinte de asociatie la un bloc nou, din Sat Dudu, Chiajna, Jud Ilfov. Blocul se invecineaza cu Auchan Militari. Dezvoltatorul care a ... (vezi toată discuția)
Apartament nou luat cu prima casa Ghinita daniel Ghinita daniel Exista un fel de garanție la apartament după semnarea contractului de vânzare cumpărare? Dacă există în programul prima casă ....plus dacă este ... (vezi toată discuția)
Problema cu dezvoltatorul imobiliar asociatielocatari22 asociatielocatari22 Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil cu 9 apartamente achizitionat in urma cu 2 ani. La momentul achizitiei acesta nu era bransat la reteaua de apa potabila si ... (vezi toată discuția)