avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri europene, rambursabile si ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri europene, rambursabile si nerambirsabile

Buna ziua. Sunt presedinte de asociatie la un bloc nou, din Sat Dudu, Chiajna, Jud Ilfov. Blocul se invecineaza cu Auchan Militari. Dezvoltatorul care a construit blocul acesta si nu numai pe acesta, spune tuturor ca apa si canalizarea este de la apa nova. Numai ca pe langa blocuri sunt fose cu pompe care cica imping mizeria in canalizarea apa nova, la demisolul blocului sunt pompe tip hidrofor care urca apa cu presiune in apartamentele noastre etc...

Exista posibilitatea accesarii unor fonduri nerambursabile pe asociatia de proprietari, pentru crearea unei retele de apa si canalizare din punctul cel mai apropiat Apa Nova de livrare apa potabila si preluare apa menajera? Exista programe de dezvoltare rurala care sa implice apa si canalizare ?

Alte discuții în legătură

Atunci cand un dezvoltator da in folosinta un bloc este obligat ... anonim2804 anonim2804 Atunci cand un dezvoltator da in folosinta un bloc este obligat prin lege sa -l dea cu toate utilitatile: apa, gaz, curent, canalizare? Avem un caz in Dudu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie fosa Mari20 Mari20 buna ziua, am si eu o intrebare daca se poate.. locuim intr-un bloc in orasul Popesti-leordeni de vreo 6-7 ani, sursa noastra de apa este un put pe care ni ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asigurarea apei potabile gaspari gaspari Buna seara. Sunt un locuitor dintr-un cartier din periferia unei comune de langa Tg Mures. In urma cu 3 ani am cumparat o casa la cheie in acest cartier, cu ... (vezi toată discuția)