avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Atunci cand un dezvoltator da in folosinta un bloc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Atunci cand un dezvoltator da in folosinta un bloc este obligat ...

Atunci cand un dezvoltator da in folosinta un bloc este obligat prin lege sa -l dea cu toate utilitatile: apa, gaz, curent, canalizare?
Avem un caz in Dudu Chiajna, in care dezvoltatorul a construit 20 de blocuri pe aceeasi teava de apa, contractul de la Apa Nova fiind pe numele lui, dar nu vrea sa predea teava ei pe care a platit-o si a bagat-o prin pamant ca sa ne putem face contract per bloc cu Apa Nova.

Exista lege pentru asa ceva, putem sa dam in judecata dezvoltatorul cu privire la teava de la apa nova?

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene, rambursabile si nerambirsabile tazmanya2006 tazmanya2006 Buna ziua. Sunt presedinte de asociatie la un bloc nou, din Sat Dudu, Chiajna, Jud Ilfov. Blocul se invecineaza cu Auchan Militari. Dezvoltatorul care a ... (vezi toată discuția)
Teapa de la dezvoltator - apa curenta anonim86 anonim86 Buna ziua, Locuiesc de 2 ani in Chiajna, in niste blocuri construite de un dezvoltator al carui nume nu pot sa il dau, pot sa zic ca este Tineretului ... (vezi toată discuția)
Asociatia de locatari nu incude apanova in intretinere. ce e de facut lildudeworm lildudeworm Buna ziua, De doi ani si jumatate locuiesc intr-un apartament dintr-un bloc nou construit. Toate bune si frumoase, doar ca eu de doi ani si jumatate ... (vezi toată discuția)