avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D co-fondator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D co-fondator

Doresc sa infiintez un SRL-D cu fratele meu, vrem sa fim co-fondatori, insa, problema este ca el este plecat in Suedia si nu poate fi prezent la infiintare. Intrebarea mea este: Exista vreun document pe care il poate semna si trimite cu scopul de a-si insusi functia sau este imperios necesar sa fie in tara?

In cazul in care trebuie sa fie in tara, pot face eu singur SRL-D la inceput iar in momentul in care doresc sa schimb societatea in SRL sa semneze pentru co-fondator?
Cel mai recent răspuns: manolachealex , utilizator 22:55, 18 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speța drept fiscal internațional Exen Exen Se da următoarea speță: Un SRL înființat in Ro, cu un singur angajat trimite pe acesta intr-o tara scandinavă sa muncească. România are acord ... (vezi toată discuția)
Excedent pozitiv ong cu activitate economica visinica visinica Se poate repartiza excedentul pozitiv din activitatea economica a unui ONG intre membrii fondatori proportional cu aportul fiecaruia si impozitat cu 16%? ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv si statut ong nana7 nana7 Buna ziua, Am si eu o intrebare: am redactat actul constitutiv si statutul asociatie pe care vrem sa o infiintam, cele doua acte sunt semnate de catre ... (vezi toată discuția)