avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... licenta export cherestea
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

licenta export cherestea

Buna ziua, va rog , poate cineva sa-mi spuna ce acte sunt necesare pentru a intermedia exportul de cherestea? Ce cod CAEN trebuie sa aiba actul constitutiv si daca sunt necesare avize, licente etc. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 14:58, 22 Septembrie 2009
Codul CAEN este comert cu ridicalta, iar licenta se obtine de la Ministerul Economiei, in principiu nu va trebuie mare lucru decat facturile de intrare si actele firmei cu care mergeti la Ministerul Economiei( prin spate la Facultatea de Arhitectura, vis a vis de fostul hotel Union) si complatati niste declaratii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare export luculica luculica Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce acte sunt necesare pentru exportul de cherestea in UE, dar si in afara UE. Mentionez ca sunt producator direct, nu ... (vezi toată discuția)
Import din ucraina savincostin savincostin va rog sa ma ajute cineva cu raspunsul la o intrebare ce documente sunt necesare pentru importul de tarate di ucraina? Am un srl. va multumesc (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare danuuu danuuu Doresc sa aduc produse de curatenie din Spania pentru a fii vandute in romania si as dorii sa stiu care sun autorizatiile sau ce trebuie sa fac ca sa fiu in ... (vezi toată discuția)