avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posibil malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posibil malpraxis

Am internato pe mama in Spital si din pacate a luat o bacterie intraspitaliceasca.mentionez ca la internare starea de sanatate era buna si la ora actuala este ca o leguma.precizez ca am inregistrat Dr care a recunoscut ca bacteria este luata din spital.din pacate.ce sa fac scum???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:19, 30 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Am filmări,poze.am înregistrat doctorul care recunoaște absolut starea mamei l-a internare și apoi contaminarea cu această bacterie.va întreb dacă aceste lucruri mă ajută să pot face ceva în privința mamei de a se afla adevărul.
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie stabilit pe baza de analize existenta bacteriei.
Statul este practic de vina...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. din pacate mama mea a decedat ,dupa ce a fost internata ... caricatura caricatura Buna ziua. Din pacate mama mea a decedat ,dupa ce a fost internata in spital de urgenta cu dureri in piept si diagnosticata cu infectie urinara....Dar ea ... (vezi toată discuția)
Se poate vorbi de malpraxis? GreyHound GreyHound Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare. In luna decembrie bunica mea a fost internata la Spitalul Judetean de urgenta Braila ... (vezi toată discuția)
E sau nu e malpraxis ce s-a intamplat cu tatal meu in spital? gabrielab_ gabrielab_ Buna ziua, Va intreb si eu ceva rapid, sper sa se gaseasca cineva sa ma ajute si pe mine cu un raspuns. Tata e in spital, a fost internat pt. o bacterie ... (vezi toată discuția)