avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Lucrari de amenajare FARA autorizatie constructie ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Lucrari de amenajare FARA autorizatie constructie monument istoric

Buna seara,

Daca am depus toate actele pentru autorizatia de constructie la primarie, si doresc sa ma apuc de amenajari (interioare, fara modificari structurale) la o cladire monument istoric de tip B, la ce riscuri ma expun ?

Dosar penal, amenda, avertisment, etc? Sau inainte de cele mentionate mai devreme, sunt doar somat sa opresc lucrarile ?

Multumesc anticipat pentru ajutor !
Ultima modificare: Vineri, 19 Mai 2017
supaplex, utilizator
Cel mai recent răspuns: supaplex , utilizator 11:54, 23 Mai 2017
supaplex a scris:

Buna seara,

Daca am depus toate actele pentru autorizatia de constructie la primarie, si doresc sa ma apuc de amenajari (interioare, fara modificari structurale) la o cladire monument istoric de tip B, la ce riscuri ma expun ?

Dosar penal, amenda, avertisment, etc? Sau inainte de cele mentionate mai devreme, sunt doar somat sa opresc lucrarile ?

Multumesc anticipat pentru ajutor !

Ultima modificare: Vineri, 19 Mai 2017
supaplex, utilizator
Daca la momentul controlului se dovedeste ca nu detineti autorizatie,se aplica amenda concomitent cu obligatia intreruperii lucrarilor pana la obtinerea autorizatiei de constructie ,certificat de urbanism
dar fiind Monument istoric de grad B, nu se face direct dosar penal ?
poate rasunde cineva la intrebare va rog ? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fatada cladire monument istoric UTILizatorUTIL UTILizatorUTIL Buna ziua, Am cateva intrebari legate de lucrarile de \"reinprospatare\" a fatadei unei cladiri istorice. In fapt, doresc sa inchiriez parterul unui imobil ... (vezi toată discuția)
Cladire de patrimoniu anaoi75 anaoi75 Am o ruda care locuieste intr-un apartament (si e proprietar al acelui apartament) dintr-o cladire de patrimoniu si in ultima vreme se confrunta cu o problema: ... (vezi toată discuția)
Aprobari necesare pentru amenajari interioare? brutuss_ia brutuss_ia Buna seara! Eu si sotul meu ne aflam in situatia de a amenaja o casa veche pe care am mostenit-o. Precizez case afla intr-o curte comuna si face parte ... (vezi toată discuția)