avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cum pot deveni atrepozit fiscal
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cum pot deveni atrepozit fiscal

Buna ziua ma numesc Costinel mar interesa ce acte si ce suma de bani imi trebuie pentru a deveni antrepozit fiscal. Doresc sa fabric bauturi alcolice si sa le pot vinde cum ar fi rachiul si palinca.detin instalatia necesara pentru fabricare(alanbic).multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:18, 22 Mai 2017
Citiți acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fabricarea bauturilor alcoolice florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Pentru a deschide o fabrica de bauturi alcoolice (axata pe vodca, coniac, rom, visinata), de ce autorizatii am nevoie ? Ma refer la fabrica de ... (vezi toată discuția)
Producere biodiesel pentru consum propriu persoana fizica nicu40 nicu40 Doresc sa-mi construiesc o instalatie de productie biodiesel de mica capacitate care sa-mi satisfaca nevoile de consum propriu, din cate am vazut producerea de ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara bauturi alcoolice si cafea prajita viniqum viniqum Buna ziua , Florin Chiriac este numele meu , iar compania pe car eo reprezint vrea sa achizitioneze spre vanzare bauturi alcoolice( vin linistit , bere) ... (vezi toată discuția)