avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intârziere in vorbire copil, ajutor de handicap usor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intârziere in vorbire copil, ajutor de handicap usor

Fiul meu are 3,5 ani,a fost incadrat cu handicap usor,as dori sa stiu e drepturi are, ma contactat o mamica cu probleme asemanatoare si mi-a spus ca a primit la gredinita 700 ron / 3 luni bani care dupa spusele dânsei vin cica de la guvern,daca ma puteti ajuta cu anumite informati legat de ce am spus mai sus

Alte discuții în legătură

Copil cu handicap Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Sora mea are un baietel de 6 ani si are probleme cu vederea . Dupa spusele medicilor are o malformatie in spatele ochiului . Are +6 la ochiul drept ... (vezi toată discuția)
Ajutor handicap grad 2 LEONY2003 LEONY2003 Buna ziua Va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de banii cuveniti pentru ajutorul social. In luna iulie, mai precis pe 31 iulie 2014 (data ... (vezi toată discuția)
Bursa de elev gimnazial adalyfe adalyfe buna-dimineata. sunt o mamica din jud. Arges, am un fiu de 7 ani jumatate, este elev in clasa a 2a. sunt un caz social, imi cresc singura copilul, dinttr-o ... (vezi toată discuția)