avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se mai poate recupera taxa auto in Romania sau nu?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se mai poate recupera taxa auto in Romania sau nu?

Statul Roman se angajeaza in restituirea acestei taxe prin ANAF, dupa planificarea platilor in cinci transe desi curtea europeana da un verdict in aceasta speta si obliga parlamentul pentru a face platile intr-o singura transa, la schimbarea regimului noul parlament anuleaza printr-o ordonanta de urgenta plata taxei auto, daca cei alesi in slujba poporului nu sunt pentru popor ce face justitia romana in acest caz, credeti ca discursurile in acest sens pe forum rezolva situatia ???????
Cel mai recent răspuns: Andra24 , utilizator 01:24, 27 Mai 2017
Nu cred ca ne raspunde nimeni , vad aceeasi intrebare si nimeni nu ne poate ajuta. Sunt in aceeasi situatie ca si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2008 bogdan1485 bogdan1485 Buna seara. Am platit taxa auto pentru un autoturism achizitionat din Germania in data de 12.02,2008. Se mai poate recupera aceasta taxa? (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto SzAlex SzAlex La data de 11 ianuarie 2013 am achitat taxa auto;in anul 2014 am pierdut procesul la Curtea de Apel. In anul 2016, pe cale administrativa am primit de la ANAF ... (vezi toată discuția)