Buna ziua,
Din cauza unui furtun flexibil s-a inundat apartamentul nostru si partial al vecinului de la etajul inferior...EL ne-a cerut o suma de bani pentru reparatii cu care noi suntem de acord. Va rog sa-mi spuneti 1) cum sa ii dam acesti bani astfel incat sa avem dovada ca i-am dat si 2) sa nu mai vina cu alte pretentii peste un timp. VA MULTUMESC si ASTEPT RASPUNS.
Multumesc foarte mult pt.raspuns, dar as mai dori o precizare. Acest act de mana are valoare juridica,este valabil in caz de proces ? Este nevoie si de 1-2 martori care sa fie si ei consemnat pe actul de mana ? va rog raspuns.
Pentru a evita orice alte pretentii ulterioare puteti incheia actul sub forma autentificata la un notariat.
Daca plata unei taxe notariale nu justifica incheierea actului la notariat incercati incheierea actului sub "auspiciile" asociatiei de proprietari prin implicarea presedintelui asociatiei care este reprezentantul legal al AP, totusi aveti in vedere ca acesta nu are aceasta obligatie.
In orice caz, nu incheiati actul fara 1-2 martori, de preferat 2, unu mai poate sa aiba probleme de "sanatate";) si sa nu mai poata da cu subsemnatul in caz de proces.
Altercatie fara martori
Thcuh
In data de 01.01.2013, prietenul meu a avut o altercatie cu mai multi indivizi la care am participat si eu si am sarit in ajutorul lui.
Ei erau cinci iar noi ... (vezi toată discuția)