avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut provident
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut provident

buna ziua.As dori niste informatii de se poate.Am contractat un imprumut de la Provident in trecut si am intarziat de 2-3 ori cu plata dar acum platesc in mod regulat imprumutul.As vrea sa il platesc anticipat asa cum e precizat la ei pe site ca este posibil dar agentul cu care colaborez mi-a zis ca nu e posibil totusi.Cum as putea si in baza carei legi as putea forta lucrurile ca sa platesc toata suma acum si sa nu mai platesc comisoane etc?
Cel mai recent răspuns: necro30lc , utilizator 12:09, 22 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut la provident b0gdanro b0gdanro Buna ziua, Eu stau in chirie cu inca cineva, sa-l numim fictiv Vasile. Un prieten de-al meu m-a rugat sa-l ajut sa-si scoata un imprumut de la Provident, ... (vezi toată discuția)
Imprumut Alina3666 Alina3666 Buna ziua... Am facut un imprumut la provident acum vre-o 8 ani si nu am platit, oare mai sant in baza lor de date?? Multumesc (vezi toată discuția)
Clarificare executare L.dana L.dana Buna dimineta, In anul 2012, 15 mai, am facut un imprumut provident, desi mai aveam unu, din 11.01.2012. Sotia era agent si ne acordau mai usor imprumut. In ... (vezi toată discuția)