avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Brevete de inventii cum se aplica si cit costa
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Brevete de inventii cum se aplica si cit costa

va rog sa ma informati cit costa si cit dureaza aplicarea pentru brevete de inventii
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:25, 24 Mai 2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Idee joc online brandon5 brandon5 Buna ziua. Am o idee de joc online, joc care nu este cunoscut nici national, nici international. Cum ma pot proteja fata de un eventual furt de idee, ... (vezi toată discuția)
Cum se poate verifica existenta unui brevet de inventie? Laurentiu_Andronic Laurentiu_Andronic As vrea sa stiu daca pe numele unei persoane a fost scos un brevet de inventie. Pot verifica asta online, cumva, fara a face vreo solicitare celor de la OSIM? ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa brevetez inventii din cauza modificari taxelor aaee aaee Adrian din Lugoj : http://inventiiaea.piczo.com As dorii sa stiu unde se depune si ce taxe trebuie sa platesc pentru a deschide o actiune de recunoastere ca ... (vezi toată discuția)