avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate distanta pentru o microferma de caprine
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

distanta pentru o microferma de caprine

Buna seara,
va rog daca puteti sa-mi spuneti care este distanta legala fata de ultima locuinta pentru o microferma cu 30- 40 de caprine
M-ar ajuta si temeiul legal.
Multumesc frumos!!!
Cel mai recent răspuns: Lungu Ionela , utilizator 21:10, 23 Mai 2017
In Ordinul Ministerului sanatatii nr. 536 din 23/06/1997 la art.11 se stabilesc distante minime pentru diferite ferme de animale. Caprinele nu sunt nominalizate. Sunt mentionate fermele de ovine cu 100 de capete la o distanta de 100 m. Orientativ poate fi o distanta minima admisa.
multumesc!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare stana in apropierea caselor Coco 2019 Coco 2019 Buna ziua Întrebarea mea este la ce instituție pot face o reclamație in legătura cu un vecin care își tine oile (stana)in spatele casei mele,din câte ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor titel2titel titel2titel Buna ziua! Am la tara un vecin care creste animale pentru crercializare. As dori sa cunosc cate animale poate creste langa casa. Ce as putea sa fac in ... (vezi toată discuția)
Raporturi de vecinatate izaandre izaandre Buna ziua! M-am mutat de curand in Giroc,jud.Timis,la 3 km de Timisoara.Vecinii mei au gaini si iepuri chiar langa gardul casei.Exista vreo reglementare ... (vezi toată discuția)