avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Oprirea autovehicul la mutat mobila / cutii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Oprirea autovehicul la mutat mobila / cutii

Bună ziua,

Eu locuiesc într-o zonă centrală, pe o stradă cu 5 benzi destul de circulată. Parcarea este interzisă pe toată strada pe partea pe care locuiesc eu (permisă pe partea opusă) iar cea mai apropiată parcare, care de altfel este foarte aglomerată, se află cam la 3-4 minute de mers pe jos.

Chiar în fața casei există o stație de autobuz cu refugiu. Dacă mă mut, și prin urmare este necesară cărarea cutiilor / mobilei din casă în dubiță, este posibilă oprirea/staționarea după refugiul stației de autobuz sau într-un loc mai apropiat de casă? Asta aș face-o la o oră când traficul este slăbuț (probabil seara / în weekend) să nu încurc dar în același timp nu vreau să risc o amendă pentru oprirea în locuri nepermise.

Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:39, 23 Mai 2017
Avand in vedere restrictia precizata,respectiv parcarea interzisa,este de preferat ca sa indepartati eventuala amenda-sa analizati varianta de stationare a vehiculului de transport in zona unde legal este permis-respectiv in parcarea apropiata la 3-4 minute de mers pe jos-care va asigura ca nu incalcati nici o regula de circulatie si soferului nu i se pot aplica sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprirea autovehicului dupa trecerea de pietoni pentru debarcarea unei persoane SorinST SorinST Buna ziua, As dori sa stiu daca oprirea autovehicului dupa 1m de trecerea de pietoni, care si coincide si cu statia de autobus atat timp cat am lasat o ... (vezi toată discuția)
Amendă aplicată pe nedrept MeepLege MeepLege Salut, am fost sancționat cu amenda pentru ca am staționat (am oprit langa un chioșc să cumpăr tigari) in zona indicatorului oprire interzisa. Nu am ... (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera necul necul Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca este permisa oprirea autovehiculelor pe partea stanga a drumului public intruct in regulament nu se specifica cu litera ... (vezi toată discuția)