avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doi proprietari autoturism?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doi proprietari autoturism?

Doresc sa stiu daca o pot trece pe fiica mea in varsta de 15 ani, coproprietar in actele autoturismului pe care vreau sa-l achizitionez,intrucat banii provin dintr-un drept al ei.
Cel mai recent răspuns: Gabriyell , utilizator 11:08, 23 Mai 2017
Vi s-a raspuns la acest topicwww.avocatnet.ro/content/for...
In actul de achizitie pot fi precizate la rubrica cumparator mai multe persoane fizice,dar in CIV si talon se poate consemna numai o singura persoana,un singur CNP pe rolul fiscal al caruia sa se poate inregistra bunul

multumesc mult pt raspuns. ma interesa de fapt ca bunul (autoturismul),sa fie legal in co-proprietate si dupa inmatricularea pe numele unei singure persoane trecute in CIV si talon. ....avand in vedere ca pe actul de achizitie figuram amandoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto - 2 proprietari anmarr anmarr Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie. Eu si sotul meu vrem sa achizitionam o masina pe numele amandurora (co-proprietari) si sa o inmatriculam la Politie ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare autoturism carmenalecu carmenalecu Buna seara, Am vandut un autoturism cu act de vanzare-cumparare si pe talon la rubrica instrainat catre nu sa trecut numele cumparatorului.In acest caz, v-as ... (vezi toată discuția)
Mostenire - autoturism oanaiuliana oanaiuliana Buna ziua, Tatal meu a decedat in 2016, in urma succesiunii, eu si mama am ramas cu masina de la tata. Avem actul de succesiune si anul acesta as dori sa ... (vezi toată discuția)