avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... obligativitatea igienizarii mijloacelor de transport
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

obligativitatea igienizarii mijloacelor de transport

in cazul transportului de produse alimentare, perisabile, am mijloc de transport cu instalatie de frig care transporta marfa pana intr-un punct de unde este incarcata in alt mijloc de transport tot cu instalatie de frig .
am obligatia igienizarii mijloacelor de transport, la incarcare marfa?
legislatia spune ceva de genul dupa fiecare transport, dar eu trasnport alimente , nu ar trebui si inainte?
si dupa.
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 17:29, 22 Septembrie 2009
igienizare mijloacelor de transport folosite pentru transportul produselor alimentare se face si inainte si dupa efectuarea acestuia. in caz contrar puteti sa va treziti cu cine stie ce bacili streptococi si alti carcaleti care pot conduce la amenzi si ...poate la inchiderea societatii:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului pt. sofer si tehn. frigotehnist MICOLIS MICOLIS Am urgenta nevoie de fisa postului pt. frigotehnist, tehnician frigotehnist, sofer. Mii de multumiri ! (popmicolis@gmail.com) (vezi toată discuția)
Autofacturare smndraghici smndraghici Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoare problema: Am primit marfa din UE, transportatorul fiind furnizor din tara. La receptie am constatat o ... (vezi toată discuția)
Amenda itm... bedeag bedeag o firma cu 1 angajat=patronul firmei =administrator...,< se ocupa cu transport de produse de balastiera de pe rau....este prins de itm ca lucra cu muncitori ... (vezi toată discuția)