avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariul minim pt. Timp partial de lucru 2 ore
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariul minim pt. Timp partial de lucru 2 ore

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti cat este minimul brut pentru un salariat cu timp partial de lucru 2 ore .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:03, 23 Mai 2017
La un program de 2 ore / zi, valoarea salariului minim care trebuie acordat este de 363 lei / luna.
Salariul minim pentru timp partial de lucru se calculeaza tinand cont de salariul minim pe ora valabil la momentul respectiv, adica cel de 1450 lei pentru un program complet de lucru de 166 de ore.

Pentru 80 ore, 20 zile lucratoare

8,735 lei/oră x 2 ore/zi x 20 zile lucratoare = 349 lei

www.avocatnet.ro/content/art...
LIVIU NISTEA a scris:

La un program de 2 ore / zi, valoarea salariului minim care trebuie acordat este de 363 lei / luna.

Buna ziua,

Cum ati ajuns la acest salariul minim ? Ce formula de calcul ati aplicat ?

Din formula lui Cyan reiese alt salariul minim pe economie la 2h/zi .....
1450 lei este pentru un program de 8 ore/zi

Pentru un program de 2 ore/zi ... inseamna 1450 : 8 x 2 = 362, 5 lei .. adica 363 lei
Ce-i corect e corect. @freelis & @LIVIU NISTEA au dreptate.
Dar si daca lunile ar avea 20 zile lucratoare ar fi fost corect!:D
Ultima modificare: Marți, 23 Mai 2017
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar minim 2017 fobius fobius In proiectul HG se spune: \"Începând cu data de 1 februarie 2017, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată se stabilește la 1.450 lei ... (vezi toată discuția)
Durata concediu de odihna elena claudia ianasi elena claudia ianasi Care este durata concediului de odihna pentru un salariat care are contract cu timp partial de 4 h/zi, respectiv 20h/saptamna? Multumesc. (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie constantincristi constantincristi Am salariul de încadrare 890 ron si ca sa ajung la 1450 ron (salariu minim pe economie) angajatorul îmi baga sporul de vechime plus inca două sporuri în ... (vezi toată discuția)