avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Deducere unele cheltuieli din chiria platita la stat
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Deducere unele cheltuieli din chiria platita la stat

sunt chirias la stat, intr-o comuna, am facut investitii in locuinta, respectiv introducerea gazului metan, imbunatatirea confortului termic (montare termopane), montare centrala termica. As dori sa stiu care si daca din aceste investitii se pot calcula in contul chiriei pe care o platesc
Cel mai recent răspuns: cliffhanger , utilizator 11:50, 29 Septembrie 2017
In general, in contractual de inchiriere se poate trece si o asemenea clauza.
va rog daca imi puteti spune si baza legala, va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2017
cliffhanger, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare instalatie gaze locuinta cu chirie tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o chestiune, si anume: eu locuiesc cu chirie. Verificarea la instalatia de gaz metan ce urmeaza a se efectua in ... (vezi toată discuția)
Chirie restanta la stat, compensare cu valoare imbunatatiri ContSters216223 ContSters216223 Am restanta la chirie.Am gasit pe internet,daca ai facut imbunatatiri,ti se scade din suma (chiria)datorita primariei.Bineinteles ca se poate justifica acele ... (vezi toată discuția)
Locuiesc intr-o locuinta sociala al carei proprietar este consiliul ... imacandi imacandi locuiesc intr-o locuinta sociala al carei proprietar este Consiliul Local .DIn urma falimentului regiei locale de termoficare am solicitat primariei o solutie ... (vezi toată discuția)