avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... constatare dupa termen
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

constatare dupa termen

Buna ziua,

Speta
Firma A exacuta transport prinn intermediul speditiei, firma B, pentru clientul C.

Ajungang la destinatie. Marfa nu este descarcata deoarece are urme de furt. Se cere constatare de catre firma B si C.
Firma A nu observa invitatia la constatare , asiguratorul acestuia fiind informat doar dupa 3 zile de invitatia de constatare. Asiguratorul spune ca nu trebuie sa se prezinte la constatare in acest caz deoarece se vede din poze ca doar o mica parte din marfa a fost Furata , restul intacta.

Constatarea a dus la faptul ca toata marfa este compromisa.
Cum vedeti rezolvat acest caz? Cine trebuie sa plateasca in caz de factura pentru toata marfa ??

Va multumesc mult pt raspuns urgent

Alte discuții în legătură

Furt marfa pe durata transportului Septimius4 Septimius4 Buna ziua, Cu o saptamana inainte societatea a avut de efectuat un transport de apa infoliata pe paleti, fiecare palet cu eticheta corespunzatoare bon ... (vezi toată discuția)
Furt din containere tlsemiland tlsemiland Buna ziua , Vreau si eu lamuriri intr-un caz care imi afecteaza cariera . In cazul in care eu trimit un container gol pe camion la incarcare in locul A , ... (vezi toată discuția)
Casa de expeditie, marfa a fost furata Rockada85 Rockada85 Buna ziua tuturor, vreau sa fiu cat mai scurt in a imi explica problema. Am o casa de expeditie SRL in Bulgaria, am dat o comanda de transport unei firme din ... (vezi toată discuția)