avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant pentru firma radiata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant pentru firma radiata

Firma al carei administrator am fost a fost radiata in luna august 2016.Despre acest lucru am aflat pe 25 aprilie 2017 cand m-am dus la ANAF sa depun declaratia 100 si nu mi a fost primita.

Am fost surprins ptr ca la ANAF au fost totusi primite declaratiile 100 pe 25 octombrie 2016 si 25 ianuarie 2017 in conditiile in care firma era radiata.

Eu nu am nici o instiintare oficiala despre radierea firmei.

Aceasta firma nu a avut niciodata activitate, toate declaratiile si bilanturile se raportau pe zero.

Intrebare

Mai este necesar sa depun la 31 mai 2017 bilantul ptr anul 2016 avand in vedere ca radierea s a facut in august 2016 ?

Alte discuții în legătură

Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)
Contabilitate dupa radiere firma Marius175 Marius175 Buna ziua, Firma care am avut-o a fost radiata de la registrul comertului, am primit certificatul de radiere. Odata cu acest demers am luat de la finante ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 205 pentru firma radiata simi_hci simi_hci Buna ziua Este vorba despre o firma care s-a radiat in luna aprilie 2013. In lunile februarie si martie 2013 s-au depus declaratii 100 pentru impozit pe ... (vezi toată discuția)