Buna seara!
In 2020 am deschis pe numele meu un SRL, care nu a avut activitate niciodată. Nu au fost depuse bilante, am plătit o amenda, apoi firma a fost declarată inactivă.
In Ianuarie 2023 împreuna cu un jurist am început procedurile pentru închidere, el urmând sa se ocupe de asta.
In Octombrie 2024 am primit o Înștiințare de la ANAF ca nu a fost depusă declarația cu mențiuni și se vor modifica datele din oficiu in caz contrar.
Pe site-ul ONRC la starea firmei apare “dizolvare”.
E nevoie sa mai fac ceva, ce presupune de fapt notificarea de la ANAF? Faptul ca e dizolvată nu înseamnă ca e închisă?
Mulțumesc!
Nu. Trebuie sa faceti si etapa a doua.
Radierea firmei.
Și pentru asta vor trebui depuse toate declarațiile și bilanțurile din 2020 pana in prezent sau e suficient bilanțul de lichidare? ANAF zice ca toate, contabilul și juristul ca doar cel de încheiere…
Dizolvare societate
alin_bv
Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl
celeonora
Buna seara,
Problema expusa mai jos , va poate afecta profesional si poate dauna intelectului.
Acestea fiind zise, voi incerca sa expun cat mai succint ... (vezi toată discuția)