avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta speciala pentru gravide
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta speciala pentru gravide

Buna seara. Sunt salariata gravida si trebuie sa fac niste analize la Clinica de boli infectioase din Cluj. Mi s-a spus de acolo ca le pot face gratuit, daca ma duc cu o adeverinta de salariat. Eu am o adeverinta eliberata de la servici, dar doamna zice ca DE UN AN DE ZILE ESTE UN FORMULAR TIPIZAT CARE SE FOLOSESTE. Stie cineva cum arata adeverinta respectiva si unde as putea gasi un model? Va rog sa ma ajutati sa gasesc actul normativ, care prevede un astfel de model, daca exista .
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:04, 22 Septembrie 2009
Am adaugat aici o adeverinta pe care o folosesc pentru salariati atunci cand merg la medic/spital www.avocatnet.ro/content/con...
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2009
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta salariu gravida pentru analize ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna seara. Apelez la cei care ma pot ghida, ce act normativ sa caut, in conditiile in care, gravida fiid, am nevoie de la serviciu de o adeverinta de salariat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de salariu pentru medicul de famile Crina Diana F Crina Diana F Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti sau sa-mi aratati care este ultimul model de Adevarinta de salariu pentru medicul de familie ( am inteles ca e vorba de o ... (vezi toată discuția)
Concediat medical Doina Elena Doina Elena Un salariat a beneficiat de 162 zile de concediu medical-cardiologie. Dupa aceasta perioada se reintorce la locul lui de munca. i-am soliciat,t de le medicul ... (vezi toată discuția)