avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire salariu

Buna ziua .
Acum 10 ani am facut un credit de 5000 euro la Abn amro bank am platit 3 ani acest credit timp in care banca a fost vanduta catre RBS bank am platit sii acolo 8 rate si dupa aceea am ramas fara loc de munca si nu am mai platit in acest moment nu am mai gasit sucursala RBS insa asta am primit un sms de la ING Bank ca am conturile blocate pt suma de 50000 ron din cate am inteles dosarul a fost inaintat la un executor judecatoresc ...mai pot face ceva sau nu imi ramane decat sa platesc pe fiecare luna.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 11:18, 25 Mai 2017
Dupa cele relatate de catre dumneavoastra, este posibil ca creanta sa fie prescrisa.Depinde si de cand a fost declarat creditul scadent anticipat, cand s-a pornit executarea. Banuiesc ca sunteti executat ce ceva firma de recuperare, nu de RBS.Formulati contestatie la executare in termen. Contestati si debitul,pentru ca suma solicitata este cam mare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nerambursat raulTM raulTM BUNA ZIUA SI LA MULTI ANI! IN 2005 am luat un credit pe 4 ani in valoare de 5000 euro de la ABN (care s-a vandut) si am achitat ratele pana in 2007 cand ... (vezi toată discuția)
Cedare creante - caz special teisoara teisoara Buna ziua, . ma aflu in urmatoarea situatie -speciala-pin evolutia ei si va rog sa ma ajutati cu un raspuns: -in anul 2007 am contractat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Executari silite carmenssilva carmenssilva Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul in care am primit o hotarare de executare silita si au trecut mai mult de 15 zile ma mai pot indrepta impotriva ... (vezi toată discuția)