avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CREDIT NERAMBURSAT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CREDIT NERAMBURSAT

BUNA ZIUA SI LA MULTI ANI!
IN 2005 am luat un credit pe 4 ani in valoare de 5000 euro de la ABN (care s-a vandut) si am achitat ratele pana in 2007 cand datorita unei divergente cu banca m-am suparat si nu am mai platit nimic.Timp de 2 ani au venit tot felul de somatii de la executori dar nu le-am luat in seama neavand nici o proprietate pe numele meu.Acum imi pare rau ca nu am achitat deoarece am posibilitatea de a cumpara un imobil si o masina si nu stiu ce sa fac.AJUTATI-MA VA ROG....MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 10:11, 3 Ianuarie 2011
daca achizitionati bunurile pe numele dvs, veti fi executat in masura in care banca le va identifica.

in privinta imobilului identificarea lui de catre banca este mai greoaie deoarece nu exista o baza de date centralizata. daca imobilul nu este cel de domiciliu sau in acelasi oras cu domiciliul dvs atunci riscul de a fi identificat de banca este mic.
Imobilul este la fel de usor de identificat ca orice alt bun. In primul rand te inscrii cu el la administratia financiara si ei de acolo obtin toate informatiile. Le pot obtine din CF la fel de usor.
Achizitionati bunurile pe numele altcuiva in acest caz.
In cazul in care vreti sa fiti ok, vb cu RBS ( parca ei au preluat ABN AMRO) si incercati o reesalonare.
Daca aveti salariu, va puteti trezi cu o poprire pe salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executari silite carmenssilva carmenssilva Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul in care am primit o hotarare de executare silita si au trecut mai mult de 15 zile ma mai pot indrepta impotriva ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu mihaigabi22 mihaigabi22 Numele meu este Mihaiu George si pe data de 15 noiembrie 2008 am luat un credit de consum fara garantii in valoare de 7314 euro de la banca ABN AMRO care ... (vezi toată discuția)
Restanta de 7 luni la credit de nevoie peronale creationsky creationsky Buna ziua Am luat un credit de 35000 euro de la RBS in 2008, pe o perioada de 10 ani. In iunie 2009 mi-am pierdut locul de munca, dupa care am avut timp de ... (vezi toată discuția)