avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Daca sotul a murit ,eu eram divortiata de el ,casa care a ramas este a noastra facuta de noi .am 2 copii maonori cè trebuie si ce documente trebuie pentru dezbaterea mostenirei la casa ..
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:03, 24 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Dvs nu aveți vocație succesorala la succesiunea fostului sot. Copiii da. Trebuie sa va adresați unui notar din raza ultimului domiciliu al fostului sot. Aveți nevoie de certificatul de deces al defunctului.
Ca reprezentant legal al minorilor, veti cere notarului ultimului domiciliu al defunctului sa dezbata succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ne putem recupera drepturile asupra casei si pamanturilor? Dragoi Simona Dragoi Simona Am si eu o problema ca si multi altii si daca se poate as dori sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...parintii sotului meu sunt divortati de pe vremea cand toti ... (vezi toată discuția)
Mostenire copii minori JASMIN_MMARIA JASMIN_MMARIA Fostul meu sot a decedat in urma cu o luna.Din aceea casatorie am 2 copii minori, in varsta de 13 resoectiv 16 ani.Noi am fost divortati din 2004.Tatal lor a ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune anca_stan anca_stan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: 1. Fostul sot a decedat acum o luna 2. In urma casatoriei cu defunctul au rezultat 2 copii care se ... (vezi toată discuția)