avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme punere în aplicare convenție notarială
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme punere în aplicare convenție notarială

Am fost la un executor judecătoresc săi înființeze poprire fostului soț ptr pensia de întreținere.Acesta nu vrea să execute decât pensia pe lunile restante.Spune că nu poate înființa poprirea definitiv.Asta înseamnă să merg lunar sau la câteva luni ptr ai pune poprire ptr neplata.Este normal așa ceva ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:48, 24 Mai 2017
Buna ziua,
Nu se poate pune poprire pentru ceva nedatorat.
Trebuia sa solicitati ca notarul sa transmita la locul de munca al parintelui instiintare de plata lunara a pensiei de intretinere.
Executorul nu poate sa impuna asta decat pentru lunile neplatite anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere minor andreeaene andreeaene buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. in urma divortului instanta a hotarat ca fostul meu sot sa-mi plateasca pentru copil o pensie ... (vezi toată discuția)
Modalitatea de plata a pensie de intretinere dupa divortul la notar cristibox cristibox Buna ziua! Am introdus divortul la notar ,avand si copil minor. Va rog sa imi spuneti cum fac sa imi fie oprita direct alocatia de intretinere a ... (vezi toată discuția)
Executarea unui cont al unei terte persoane in vederea recuperarii pensiei de intretinere minor desirelia75 desirelia75 cum se poate actiona in instanta in urmatoarea situatie: -fostul sot obligat la plata pensiei de intretinere minor in cuantum de 25%din venitul net lunar isi ... (vezi toată discuția)