avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca cu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca cu studii superioare

Buna ziua, lucrez la o institutie publica unde de aprox 2 ani de zile îndeplinesc si functia de RSVTI. Nu sunt platit pe studii superioare. Când am fost trimis la cursul pentru obtinerea autorizarii ca RSVTI una din conditii era sa am vechime intr-un domeniu reglementat ISCIR sau studii superioare tehnice. Eu îndeplineam a doua conditie. Acum este un concurs unde se cer studii superioare tehnice si vechime in specialitatea studiilor de 1 an. Eu nu am acesta vechime. Pot forta angajatorul sa imi recunoasca vechimea ca RSVTI ca si cum as fi angajat cu studii superioare?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 25 Mai 2017
Nu aveti cum sa faceti asa ceva, sa "fortati" angajatorul sa va recunoasca vechimea ca RSVTI ca si cum a-ti fi fost angajat pe un post ce necesita cu studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea pe functie Roxi2012 Roxi2012 Buna ziua, am o intrebare legata de incadrarea in functie conform COR. Lucrez la o firma pe un post care necesita studii superioare tehnice, eu am studiile ... (vezi toată discuția)
Studii superioare la concurs ? oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Va rog foarte mult sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme: - la o institutie a fost scos la concurs un post de sef ... (vezi toată discuția)
Dovada vechime în specialitatea studiilor lucrez într-o instituție ... jacquelline jacquelline Dovada vechime în specialitatea studiilor Lucrez într-o instituție publică și as dori sa particip la un concurs pentru un post într-o altă instituție ... (vezi toată discuția)