avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cazier perioada de supraveghere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cazier perioada de supraveghere

Buna seara,

In data de 17 noiembrie 2015 am fost condamnat pentru condus baut:justcuz: la 1an si 2 luni#-o de inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei fiind sub supraveghere o perioada de 2 ani, am executat orele de munca in folosul comunitatii am fost la sedintele de "drink and drive" m-am prezentat la termene, etc. Problema mea este ca imi apare aceasta condamnare in cazier. Pot cere reabilitarea in avans? cum trebuie formulata si unde trebuie depusa? din data de 17 noiembrie 2017 intra reabilitarea de drept sau abia de atunci mai trebuie sa treaca 2 ani ? exista vreo posibilitatea legala sa imi pot scoate o adeverinta fara mentiuni? Poate sa faca o cerere cel care se ocupa de supravegherea mea sa scurteze perioda de supraveghere pe vreun motiv, de exemplu ca nu mai reprezint un pericol?
Dupa 2 ani de zile se sterg mentiunile, oricum ar trebui sa stiti ca dvs nu ati fost condamnat, instanta doar a stabilit o pedeapsa si a amanat aplicarea ei pe un termen de supraveghere.
Pai si in perioada asta pot cere instantei reabilitarea? sau in data de 17 noiembrie 2017 se va sterge automat si mai repede nu se poate face nimic?
Este asa cum v-am spus, daca cititi intelegeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier preda2017 preda2017 In luna 08.2015 am fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pt inselaciune fara termen de proba.cand imi pot reabilita cazierul? Multumesc (vezi toată discuția)
Reabilitare dupa perioada de supraveghere boby_yoghi boby_yoghi Mi s-a aplicat o pedeapsa de 1 an de inchisoare cu [b]amanarea aplicarii pedepsei[/b] pe o perioada de supraveghere de 2 ani şi nu s-a dispus revocarea sau ... (vezi toată discuția)
Se face reabilitarea automat dupa perioada de supraveghere ? AndrasM AndrasM pe 17.11.2018 s-a incheiat perioada de supraveghere , in cazier inca mai am mentiuni desi am inteles ca se face reabilitarea automat dupa aceasta perioada. Va ... (vezi toată discuția)