avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire executare silita

Sunt in proces cu o firma de recuperare debite care m-a actionat in judecata prin intermediul unui executor judecatoresc obtinand executarea mea silita si implicit poprire pe salariu. Urmeaza sa ma detasez cu serviciul la alta firma si as vrea sa stiu care sunt demersurile ca firma sa-mi trimita poprirea la executorul judecatoresc . Daca iau banii pe card banca imi retine tot salariul chiar daca din acesta firma a oprit suma datorata in urma popririi si a trimis-o in contul executorului ? Daca banca nu are instiintare de la executorul judecatoresc imi poate oprii banii?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:11, 25 Mai 2017
Da, va poate opri banii. Nu așteptați să înștiințeze executorul Banca, că nu o va face niciodată, interesul lui este să recupereze debitul cât mai repede și astfel să-și încaseze onorariul.
Duceți dvs adeverință la Bancă prin care dovediți că poprirea se face direct la sursă(angajator).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot stopa un posibil abuz din partea unui bej? Seby2193bv Seby2193bv Buna ziua, mi s-a instituit o poprire din partea unui Executor, si cum era de asteptat, atat la angajator, cat si la Banca de unde imi ridic salariul de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Proprie cont bancar SzJakab SzJakab Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)