Am pe cineva care este pensionar grad 2 de invaliditate de 35 de ani si in cateva luni ajunge la varsta pensionarii la limita de varsta . Pina in momentul pensionarii avea 11ani si cateva luni in campul muncii . Doresc sa stiu daca din perioada cat a fost pensionar invalid se mai adauga ceva la vechime
Am pe cineva care este pensionar grad 2 de invaliditate de 35 de ani si in cateva luni ajunge la varsta pensionarii la limita de varsta . Pina in momentul pensionarii avea 11ani si cateva luni in campul muncii . Doresc sa stiu daca din perioada cat a fost pensionar invalid se mai adauga ceva la vechime .
Am ales sa dau copy/paste fiindca asa cine imi va da raspunsul va fi edificat .
Persoana in cauza a fost insttintata ca a iesit la limita de varsta , si i s-a transmis decizia de pensie . Anii acumulati au insemnat fara cateva zile 50 de ani de vechime , cf actului de la casa de pensii . Problema este ca nu a avut o crestere decat de 100 lei , fata de pensia precedenta , si niciodata nu a beneficiat exact de suma inscrisa in decizie , aceasta fiind ori mai mica ori mai mare . Scuze pt aceasta epistola .