avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita unitatea de invatamant
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita unitatea de invatamant

Buna ziua. As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva.
Am castigat in instanta plata unor dobanzi însă nici pană in ziua de astazi nu am reusit sa ne recuperăm banii. Am făcut o actiune de executare silita, iar astazi a venit la unitatea de invatamant somatia ce o obliga sa plateasca. Executorul ne-a spus că va soma primăria,deși pe hotarâre pârâta este unitatea școlară. Intrebarea mea ar fi: Daca scoala nu are fonduri proprii (Primaria fiind principalul ordonator de credite) de unde se va plăti suma? Se poate pune ”sechestru/poprire” pe salarii?Conducerea unității trebuie sa ceară de undeva (de exemplu Ministerul Finanțelor) banii respectivi? Mentionez ca termenul in care ei trebuie sa solutioneze problema este de o zi. Vă multumesc si astept răspuns!

Alte discuții în legătură

Plata dobanzi legale invatamant Morisa Morisa Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea situatie: sunt lider de sindicat la o unitate de invatamant si in februarie 2015 membrii ... (vezi toată discuția)
Competenta in control la scoala tora68 tora68 buna ziua, as dori sa stiu unde trebuie depusa o sesizare cu privire la munca unei contabile de la o scoala gimnaziala? de la inspectorat scolar judetean ... (vezi toată discuția)
Prima instalare si ajutor nastere de la scoala unde sunt titulara sau detasata? llumi79 llumi79 Problema e ca am dat deja in judecata scoala unde sunt titulara, afland ulterior ca de fapt drepturile salariale le primesti de la locul de munca, (am crezut ... (vezi toată discuția)