avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie proces verbal neacordare prioritate la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie proces verbal neacordare prioritate la trecerea pietoni

se plateste amenda in 48 ore si, in cazul anularii PV de catre instanta se cer banii inapoi sau cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:18, 25 Mai 2017
Se face cerere pentru restituirea sumei platite in baza hotararii judecatoresti definitive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata amenzii contraventionale barnex barnex Am 2 intrebari: 1. Este adevarat ca daca depun o contestatie in termen de 48 ore de la intocmirea PV , atunci in cazul in care pierd eventual procesul, ... (vezi toată discuția)
Recuperare amenda platita editnagy editnagy Bună ziua! In data de 05.09.2013. mi s-a ridicat autoturismul,pentru stationare interzisă. Pentru recuperarea masinii am platit la firma de ridicari 380 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma unei hotarari judecatoresti mi-a fost anulat ... Cod1999 Cod1999 Buna ziua, In urma unei hotarari judecatoresti mi-a fost anulat un proces verbal cu titlu de amenda contraventionala. Insa la cererea restituirii sumei de ... (vezi toată discuția)