avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere la legea 18/1991
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere la legea 18/1991

Buna seara. Ma intereseaza daca un judecator poate sa respinga o cerere nesolutionata la legea 18/1991, daca pentru acelasi teren s-a facut o cerere ulterioara la legea 169/1997, la care s-au propus despagubiri, in contextul ca terenul a fost instrainat in perioada dintre cele 2 cereri, primaria neverificand daca exista cerere de retrocedare.Are valoare juridica art. III din legea 169/1997, sau nu are nici o valoare . Doua cereri diferite pot fi tratate din punct de vedere juridic ca una, dat fiind ca prima s-a "ratacit", fara a aparea pe nici o anexa(nici pe cea cu respingeri) ?
Pot primi cateva informatii? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Nulitate absoluta titlu proprietate emil6702 emil6702 Buna seara! Sunt amenintat ca voi fi chemat in judecata de un alt mostenitor pt declararea nulitatii absolute a titlului de proprietate deoarece mama mea nu ... (vezi toată discuția)
Cere pe fond funciar. ContSters118550 ContSters118550 am facut cerere la L. 18/91 prin care am solicitat intreaga suprafata de teren si locuinta , preluate de statul comunist abuziv, dar s-a constituit numai 10 ... (vezi toată discuția)
Nulitate ordin prefect pusa2mimi pusa2mimi Buna ziua. Ce sanse am sa solicit nulitatea absoluta ordin prefect in baza L 169/1997 Art. III (1) (ii), in contextul ca am mai solicitat odata nulitatea ... (vezi toată discuția)