avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza flotant - student
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza flotant - student

Salut!
Am o mica nelamurire. Sunt cazata in camin de la inceputul anului universitar, dar nu mi-a fost preluat buletinul pentru aplicarea vizei de flotant, prin urmare nu o detin. Acum as avea nevoie de ea. Intrebarea mea este: daca ma duc la politie sa o fac, trebuie sa fie administratorul caminului cu mine neaparat? Din cate am citit, proprietarul imobilului in care stai trenuie sa fie prezent alaturi de tine la ghiseu in momentul in care completezi cererile. Stie cineva cum sta treaba exact? Daca scot o cerere tip si merg la administrator si imi semneaza sectiunea pe care, in mod normal, ar trebui sa o completeze el, si merg cu ea la politie gata completata cu tot cu contractul meu cu caminul, este in regula? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:44, 28 Mai 2017
Puteti sa depuneti cererea si personal. Administratorul imobilului va merge cu dvs. completeaza cererea la rubrica gazduitor si aplica stampila administratiei, prezinta actul pe spatiu, actul din care rezulta ca este administrator si actul sau de identitate.
De regula se intocmeste un tabel.
ANEXA NR. 20 din HG 1375/2006:
UNIVERSITATEA...................................................
COMPLEXUL STUDENŢESC..........................................
CĂMINUL...........................
NR........................./.............................200...

TABEL cu cereri de acordare a vizei de reşedinţă pentru anul universitar 200..... - 200.....

NR. CRT, NUMELE Şl PRENUMELE, Act de id. Serie / nr. ,Unde solicită viza de reşed. ,Semnătura de predare a act. id. şi acordul pers.*), Semnătura de primire a act. id., OBS. 0 1 2 3 4 5 6

Administrator cămin(nume şi prenume)............................ Semnătura....................................... *)
Împuternicesc pe administratorul căminului să mă reprezinte în vederea desfăşurării activităţilor necesare obţinerii vizei de reşedinţă .
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 28 Mai 2017
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant student Alexandru9314 Alexandru9314 Deci problema sta in felul urmator, intre 01.10.2014 si 31.07.2015 am stat la camin si am avut viza de flotant pe spatele buletinului. In continuare stau in ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant daca stau in camin madamady madamady Buna ziua! Acum termin anul II de facultate. Stau in camin de la inceputul scolii. In primul an de facultate am primit un formular pe care doar l-am semnat, ca ... (vezi toată discuția)
Viză de flotant Mădălina Alexandra D Mădălina Alexandra D Bună ziua. Dacă eu stau în chirie cu contract înregistrat la finanțe nu e nevoie de prezența proprietarului pentru ca mie să mi se dea viza de flotant. ... (vezi toată discuția)