avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general La contul 378 sold creditor negativ
Discuție deschisă în Contabilitate în general

La contul 378 sold creditor negativ

Buna! am un magazin cu vanzare de piese de masina. dupa ce am facut toate descarcarile si inchiderile am vazut ca pe rulaj curent la 607 am cu minus. la fel si contul 378..soldul e pe credit si e negativ... oare de ce? am verificat toate facturile si au fost introduse corect. ..
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 18:25, 6 Iulie 2017
In mod sigur nu s-a efectuat corect descarcarea de gestiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sold 378 negativ denisa2011 denisa2011 buna ziua am un magazin de produse de instalatii, am introdus marfa detail pt ca vand si la persoane juridice si la persoane fizice.Programul face singur ... (vezi toată discuția)
Functiunea contului 378 Bogo4us Bogo4us Buna ziua, Folosesc descarcarea global valorica a stocului de marfuri. Am doua intrebari: -este corect ca rulajul lunar debitor al contului 378 sa fie mai ... (vezi toată discuția)
Descarcare gestiune anairam_unid anairam_unid Buna ziua, Am o firma care are comert cu amanuntul insa a vandut doar cu factura ,firma este neplatitoare de tva.Intrebarea mea este cum se descarca ... (vezi toată discuția)