avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formular A1
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formular A1

Salutare!
As dori sa stiu ce tip de firma pot infiinta (ex: SRL PFA sau II) pentru a obtine formularul A1 imediat dupa infiintarea acesteia? Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 29 Mai 2017
Puteti infiinta orice tip de societate sau sa deveniti titularul unui PFA, I.I., insa va fi foarte greu de obtinut A1 imediat dupa infiintare.

Ghid practic privind Formularul A1 (I). Când se eliberează, cine-l eliberează şi ce documente sunt necesare pentru a-l obţine
[ link extern ] /

[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 29 Mai 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat necesar pentru obtinerea autorizatiei de traducator legalizat sorinmihut sorinmihut Buna ziua, sint din Resita, jud. Caras Severin, va rog sa ma informati ce tip de atestare e necesara ptr. obtinerea autorizatiei de traducator legalizat? La ... (vezi toată discuția)
Pfa transformata in srl - posibil? Talida Covaci Talida Covaci La multi ani tuturor! Nu stiu daca am ales rubrica cea mai potrivita, dar sper sa citeasca cineva si acest mesaj si, poate, chiar sa ma ajute cu niste ... (vezi toată discuția)
Va salut ma numesc razvan si am 25 de ani.momentan lucrez la ... Razvan Aurel Razvan Aurel Va salut Ma numesc Razvan si am 25 de ani.Momentan lucrez la o firma de constructii in Germania care se ocupa cu sablarea, slefuirea si frezarea ... (vezi toată discuția)