avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plangere tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plangere tulburare de posesie

Am facut plangere tulburare posesie , orala la politia din comuna. A fost chemat paratul dar nu s-a rezolvat nimic.
In urma unui sfat, am facut plangerea in scris cu toate datele, nr de telefon, nume martori, tot...
Rezolvarea ar fi foarte simpla avand in vedere ca plangerea e insotita de masuratoarea cadastrala a terenului meu, extrasele de carte funciara al meu si al vecinului care a intrat in terenul meu , o simpla masuratoare cu ruleta arata ca el a depasit cu cativa metri montarea gardului fata de masuratoartea din act.

Intrebare : ce termen au cei de la politie sa-mi dea un raspuns?

Ar mai fi varianta sa merg sa-i daram gardul, sa-mi ar pamantul si apoi sa faca el plangere la politie. Sa-l vad atunci cum demonstreaza ca avea montat gardul pe terenul lui. :justcuz:

Alte discuții în legătură

Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Teren furat de vecini nicusan nicusan fratele meu care nu locuieste in tara, are un teren cumparat de ~15 ani.Intre timp vecinii au intrat si in stanga si in dreapta, pe terenul lui,mutand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa construiesc un gard fara fundatie paralel ... Bcrinas27 Bcrinas27 Buna ziua! Doresc sa construiesc un gard fara fundatie paralel cu gardul vecinului, de fiecare data cand isi darama gardul mai intra pe proprietatea mea si imi ... (vezi toată discuția)