avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decizii de impunere pe 2016? Indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decizii de impunere pe 2016? Indemnizatie CCC

Mai am 10 zile din termenul de 60 de zile pentru depunerea dosarului pentru indemnizatie CCC.

Am depus declaratia 200 in ianuarie ,si pana acum nu am primit decizia de impunere deoarece se pare ca e imposibil sa se proceseze declaratiile ,motivul fiind ca nu exista soft pentru asta.
Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Iulia3009 , utilizator 02:13, 12 Ianuarie 2018
Buna ziua,

Poti sa imi spui, te rog, daca ai reusit sa primesti indemnizatie pe veniturile declarate din 201 si cu intarzierea deciziei de impunere? Sunt intr-o situatia similara si m-ar ajuta mult raspunsul tau. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie impunere 250 (pentru anul 2016) mariana_29 mariana_29 Buna ziua! Am inteles ca anul asta inca nu au soft pentru deciziile de impunere 250 (pentru anul 2016). Mie imi trebuie 250-ul pentru indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Impozit venituri realizate in strainatate - vanzare actiuni teodor82 teodor82 Buna ziua. Va supun atentiei o situatie care ma pune in postura de a plati nejustificat (zic eu) penalitati de intarziere catre finante: In anul 2010 am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc emiliasv emiliasv Buna ziua , Sunt angajata la o firma ,unde indeplinesc conditiile pentru a beneficia de indemnizatie ccc. Problema este ca in paralel am obtinut venituri ... (vezi toată discuția)