Mai am 10 zile din termenul de 60 de zile pentru depunerea dosarului pentru indemnizatie CCC.
Am depus declaratia 200 in ianuarie ,si pana acum nu am primit decizia de impunere deoarece se pare ca e imposibil sa se proceseze declaratiile ,motivul fiind ca nu exista soft pentru asta.
Ce pot sa fac?
Poti sa imi spui, te rog, daca ai reusit sa primesti indemnizatie pe veniturile declarate din 201 si cu intarzierea deciziei de impunere? Sunt intr-o situatia similara si m-ar ajuta mult raspunsul tau. Multumesc.
Indemnizatie ccc
emiliasv
Buna ziua ,
Sunt angajata la o firma ,unde indeplinesc conditiile pentru a beneficia de indemnizatie ccc.
Problema este ca in paralel am obtinut venituri ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.