avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin, proprietar plecat din tara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin, proprietar plecat din tara

In cazul in care proprietarul este plecat in strainatate cum se procedeaza la evidenta populatiei cu dovada spatiului de locuit si cine semneaza ...cum se procedeaza fara a se deplasa proprietarul locuintei care ia in spatiu in tara.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:27, 30 Mai 2017
Proprietarul se prezinta la ambasada/consulat unde da o declaratie de primire a dvs. in spatiul sau de locuit, declaratie pe care o trimite in original dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin dupa casatorie. planoristul planoristul Subiect: Schimbare buletin, proprietar plecat din tara In cazul in care proprietarul este plecat in strainatate cum se procedeaza la evidenta populatiei cu ... (vezi toată discuția)
Declaratie/procura AidaML AidaML Buna ziua. Daca cine ma ia in spatiul din Romania la expirarea buletinului se afla in strainatate, de ce am nevoie, de declaratie sau de procura? La evidenta ... (vezi toată discuția)
Acte necesare buletin Simona2785 Simona2785 Bună seara! Mama mea este plecata în altă țară, iar mie îmi expiră buletinul. Momentan locuiesc în imobilul deținut de ea, și știu ca e nevoie de o ... (vezi toată discuția)