avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen redactare hotarare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen redactare hotarare

Buna ziua , am puteti ajuta cu urmatorul raspuns , In cat timp de la propuntarea unui proces civil (uzucapine) se redacteaza si se comunica hotararea ? Mentionez ca hotararea sa pronuntat pe data de 19/04/2017 cu drept de apel in 30 de zile de la comunicare . Inca nu sa redactat hotararea , pot depune o cerere la instanta pentru urgentarea redactarii ?
Cel mai recent răspuns: MariusValentin , utilizator 12:29, 30 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
este vorba despre un teren care nu era trecut in acte , cumparat de acum 24 de ani , suprafata totala era de 1256 mp , iar in acte erau 525 mp , restul trecusera in favoarea primariei . Pe 19/04 sa incheiat procesul si ni s-a admis cererea . Dar tot asteptam pentru redactare . Motivul urgentarii ar fi ca proprietarii doresc dezmembrarea si vanzarea unei cote parte din teren . Ar fi asta o justificare intemeiata ?
Ultima modificare: Marți, 30 Mai 2017
MariusValentin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti ContSters247399 ContSters247399 am si eu o intrebare. de cate ori se pot face cereri de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti?? am facut o cerere deja si astept si nu a venit ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca divort deborahramon deborahramon buna ziua ma intereseaza daca instanta ieri a pronuntat ca sunt divortata in cat timp se redacteaza sentinta si daca pot face ceva pt a o urgenta [editat ... (vezi toată discuția)
In cat timp se face pronuntarea actului dupa un proces? daniela andor daniela andor buna!am avut un proces cu custodia copilului,am castigat procesul si vreau sa ma ajutati sa imi spuneti in cat timp dupa incheierea procesului voi primi ... (vezi toată discuția)