avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot sa incep o afacere in domeniul turismului?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot sa incep o afacere in domeniul turismului?

Buna ziua
as dori sa stiu cum pot sa incep o afacere in domeniul turismului ? am o mostenire de familie si doresc sa fac o pensiune pentru ca am foarte multi prietenii straini, care in fiecare am merg acasa , eu si sotul meu locuim in afara tari. nu avem pana acum nicio afacere deschisa in tara . puteti sa imi spuneti cum se porcedeaza ? si daca am vreun drept la vreo masura de finantare ? multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 10:28, 31 Mai 2017
Buna ziua,

Dupa cum puteti observa in forum, intrebarile punctuale, oricat de complicate, isi gasesc, de obicei, raspuns!..
Insa d-voastra aveti nevoie de un referat, eventual bazat pe o cercetare prealabila!

Pentru a functiona ca pensiune, trebuie sa faceti demersurile de clasificare, iar pentru a face aceste demersuri trebuie sa indepliniti o serie de conditii si sa faceti o serie de alte demersuri legale prealabile!

Liniile de finantare se deschid si se inchid! Pentru a beneficia de o eventuala finantare, ar fi bine sa luati in considerare o colaborare cu o firma specializata, care sa va ajute cu documentele si sa va anunte din timp atunci cand apar oportunitati!

Chiar aici pe forum mai puteti gasi informatii utile pentru cazul in care pensiunea va include si un restaurant: www.avocatnet.ro/content/for...

Pentru clasificarea imobilului ca structura de primire turistica (pensiune) sunt necesare informatii si documente de natura urbanistica.

Numai bine!
Ultima modificare: Miercuri, 31 Mai 2017
Primoris SRL, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)
Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Activitate if stancu mariana stancu mariana poate o intreprindere familiala sa faca comert cu bauturi alcoolice la pahar (pentru consum) daca are inclus la activitat,i pe langa cea principala 4719, si ... (vezi toată discuția)