Daca o companie doreste sa ofere tichete cadou pentru diferite ocazii, inclusiv cele sociale, respectiv bonuri de masa, aceste aspecte vor trebui cuprinse si in regulamentul intern al companiei?
As dori sa va intreb, in cazul in care dorim sa acordam tichete cadou doar la o parte dintre angajati, criteriul de ocupatie poate fi considerat de catre ITM discriminatoriu? De exemplu, sa precizam in RI ca vor lua toti angajatii, cu exceptia urmatoarelor ocupatii, si sa le enumar. Este posibil?
Depinde de formularea pe care doriti s-o mentionati ... Criteriile de selectie privind stabilirea salariatilor care primesc tichete de masa, trebuie sa tina cont de conditiile concrete de lucru in care isi desfasoara activitatea unele categorii de salariati, de prioritatile socioprofesionale si de alte elemente specifice activitatii.
Bonuri de masa
iulianaadriana
Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca in cazul demisiei fara preaviz firma poate sa imi retina bonurile de masa.
Mentionez ca demisionez fara preaviz deoarece ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa
pgabriel28
buna ziua.sunt angajat la Billa Romania si ieri sau dat bonurile de masa.Mie personal nu mi s-au dat primind ca si explicatie faptul ca nu am 1 luna intreaga ... (vezi toată discuția)