avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TICHETE CADOU SI BONURI DE MASA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TICHETE CADOU SI BONURI DE MASA

Buna ziua,

Daca o companie doreste sa ofere tichete cadou pentru diferite ocazii, inclusiv cele sociale, respectiv bonuri de masa, aceste aspecte vor trebui cuprinse si in regulamentul intern al companiei?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 13 Iunie 2017
Intr-adevar, modul de acordare a tichetelor cadou , tichetelor de masa trebuie sa fie mentionat in ccm aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Mai 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
As dori sa va intreb, in cazul in care dorim sa acordam tichete cadou doar la o parte dintre angajati, criteriul de ocupatie poate fi considerat de catre ITM discriminatoriu? De exemplu, sa precizam in RI ca vor lua toti angajatii, cu exceptia urmatoarelor ocupatii, si sa le enumar. Este posibil?
Ultima modificare: Marți, 13 Iunie 2017
LarisaMT, utilizator
Depinde de formularea pe care doriti s-o mentionati ... Criteriile de selectie privind stabilirea salariatilor care primesc tichete de masa, trebuie sa tina cont de conditiile concrete de lucru in care isi desfasoara activitatea unele categorii de salariati, de prioritatile socioprofesionale si de alte elemente specifice activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa iulianaadriana iulianaadriana Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca in cazul demisiei fara preaviz firma poate sa imi retina bonurile de masa. Mentionez ca demisionez fara preaviz deoarece ... (vezi toată discuția)
Tichetele de masă Aevea Aevea Poate patronul să taie tichetele de masă pe toată luna dacă angajatul face un rebut? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Bonuri de masa pgabriel28 pgabriel28 buna ziua.sunt angajat la Billa Romania si ieri sau dat bonurile de masa.Mie personal nu mi s-au dat primind ca si explicatie faptul ca nu am 1 luna intreaga ... (vezi toată discuția)