avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pierdut certificat înmatriculare pt masina de dus la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pierdut certificat înmatriculare pt masina de dus la Rabla

Buna ziua!
De curand m-am hotărât să-mi cumpar o masina prin programul RABLA Problema e că am pierdut certificat de înmatriculare a masinii de casat. Pentru obținerea unui nou certificat imi cere la politie inclusiv asigurarea RCA cat si ITP valabil, desi masina ajunge la Remat. Ce e de facut in acest caz?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Talon pierdut rabla 2013, ce-i de facut? cyan cyan situatia se prezinta in modul urmator: o persoana a cumparat o masina in urma cu 3 ani, a facut contract de vanzare-cumparare, a inregistrat-o la ... (vezi toată discuția)
Rca masina vanduta surcelus surcelus Buna seara! Am vandut o masina care avea polita rca pe un an de zile. Am incheiat contract de vanzare cumparare. Noul proprietar fiind din alt judet mi-a ... (vezi toată discuția)
Am platit un autotorism (contract de vanzare-cumparare) dar n-am facut trecerea pe mine dum13 dum13 Buna ziua! Am cumparat de la cineva din familie o masina, contract de vanzare-cumparare la un ghiseu de contracte auto (nu la notar). Din anumite motive am ... (vezi toată discuția)